FAQ

Hvem er vi?  

(Den lidt længere historie, som beskriver hvem og hvad vi er)

CableGeenies blev til i 2003, efter et besøg på CeBIT messen i Hannover.  Vi var afsted for at finde produkter, der kunne hjælpe os i vores travle og spændende hverdag i Danish Crown's IT Afdeling. Med lidt held, oven i købet, noget der kunne spare penge for virksomheden.
Efter en frokost, hvor man jo er halvejs gennem de mange haller og er GODT træt i ben og fødder, stod der en ung fransk gut, som tydeligvis havde et "vigtigt budskab".  En pause foran et intetsigende krydsfelt kunne vel ikke skade nogen?  "Kender de herrer sådan ét krydsfelt?"  "KENDER!? ja, mon ikke.  Vi har da 10-20 stykker i kældrene og lige så mange rundt på gangene, PLUS dem ude på fabrikkerne" På vores ansigtsudtryk kunne han se, at vi helst undlod at tænke på "ormegårdene". Men det var faktisk LIGE det han ville høre!  Han viste os først vores problem - Et rodet krydsfelt, hvor det er næsten UMULIGT, at finde fra den ene ende af et kabel til den anden.  Gensynsglæde? Næppe.  

Han fremviste deres produkt: PatchSee. Vi vågnede begge op af vores "Wienerschnitzel und øl døs" og var helt sikre på at dét system skulle vi bare ha' - NU!  Det var jo enkelt, nemt og fantastiskt tidsbesparende. Ikke specielle switche eller noget - bare kabler, klips og en lygte.  

Vi havde faktisk lige oplevet, at klimaanlægget i det største serverrum havde været nede/slukket i weekenden.  Ved 55o bliver kabler meget bløde og 2 af switchene valgte at give op.  "FIND FEJLEN, NU!!!" Der sidder 54 medarbejdere og VENTER på JER!  Mandag er den travleste dag i ugen. Sikke et held. Det tog os "kun" 45 min. at løse problemet, fordi kablerne (480 stk) var umulige at skubbe til - man kunne kun trække.  Det var ikke så nemt.

Ovenstående situation havde taget 5 minutter max. med PatchSee kablet, fordi der ikke skal trækkes i kablet for at finde kablets anden ende. Desuden kunne vi også hurtigt have set på klipsens farve, om det var en pc, telefon eller printer, der sad i den anden ende. Enkelt og hurtigt

Der fandtes ikke en distributør i Danmark, Norge og Sverige så vi aftalte med PatchSee, at det skulle vi være. Lidt fransk forvirring gjorde at vi fik Norge og Sverige i starten, men siden er Danmark kommet med i rækken.